Registra’t a la nostra web i guanya un 15% de descompte addicional amb la teva primera compra. A més, disposaràs d’un servei personalitzat d’atenció al client per a qualsevol dubte o aclariment.

Podreu realitzar les comandes via online, correu electrònic o telefònicament i us aplicarem el descompte que tingueu assignat, i de la mateixa manera en cas que necessiteu un pressupost per grans quantitats de materials o per una obra en concret podeu enviar una sol·licitud per fer una valoració i el departament tècnic es posarà en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar el pressupost i les característiques juntament amb els terminis d’entrega per a que pugueu planificar la vostra feina.

A Seguí Clima us volem facilitar i agilitzar tot el que estigui a les nostres mans.*Per justificar que sou instal·ladors serà necessari demostrar-ho amb el carnet d’instal·lador i els documents que us sol·licitin des del departament d’administració, una vegada estigui tot correcte us informarem dels tipus de descompte que obtindreu i rebreu el cupó del 15% extra en la vostra primera compra.