A mitjans de l'any 1957, neix Ferreteria Seguí. Durant el primer període de l'empresa, gairebé no disposaven de material ni de clients. Van haver de sortir a la búsqueda d'aquests amb una moto de segona mà de la marca Guzzi.
Al principi, les cases comercials els hi deien que podíen comprar els productes que necessitaven a la ferreteria de la plaça o a Lleida. Això feia impossible que poguessin competir al mercat. Va ser aleshores quan els fabricants i proveïdors els hi van oferir els seus productes a preu de fàbrica, i van poder fer el primer pas dins del món de la ferreteria.
Amb pocs anys les coses van anar millorant, cada cop teníen més clients i erem més coneguts. 
Va ser l'any 1979 quan  Eduard Seguí, decideix constituir la seva pròpia ferreteria, Eduard Seguí SL. 
De la mà dels seus fills, la Dolors, la Montserrat, el Jordi i el Josep, començen aquest projecte que durarà 32 anys. Creant seccions de ferretería, fusteria, fontanería i climatització, parament de la llar i altres projectes com Eicons, que es dedicava a la venda i lloguer de material per a la construcció.
L'any 2011, el fill gran, el Josep Seguí, decideix independitzar el seu sector de fontaneria i climatització i continuar en solitari el que avui coneixem com a Seguí Clima. Després de 11 anys, hem creat una empresa on, a més de la fontanería i climatització, també ens dediquem a la venda i disseny de banys i cuines i a la venda d'electrodomèstics. 
Som pi
 
Seguí Clima, SL use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Settings Accept