A partir del dia 1 de juliol, la nostra empresa passarà a formar part del grup AUNA Distribución, el qual és líder en l'àmbit del material de fontaneria, climatització, electricitat i energies renovables amb presència a tot el territori espanyol, així com Andorra i Portugal.

Amb l’ànim de millorar els nostres serveis, especialment als instal·ladors qualificats en el sector de la fontaneria i la climatització, passem a formar part d’aquest grup que ofereix un total de 94 distribuïdors, 155 empreses i més de 450 punts de venda dirigits al canal professional. A més, Eduard Seguí Fontaneria serà l’únic distribuïdor especialitzat en fontaneria i climatització del grup a tota la província de Lleida.

Cal destacar que AUNA Distribución compta amb la seva marca pròpia que és CABEL que compta amb una àmplia gamma de productes que formen part del material en el qual està especialitzat el grup.
Seguí Clima, SL use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Settings Accept