L’esdeveniment va aconseguir reunir més de 200 empreses dedicades a la instal·lació de productes de fontaneria i climatització.
Amb motiu de la celebració dels 40 anys d’Eduard Seguí Fontaneria, l’empresa va organitzar una fira de proveïdors per a instal·ladors professionals el passat 9 de maig a les instal·lacions del reconegut restaurant La Boscana de Bellvís.
Durant tot el dia, un total de 16 marques reconegudes de materials relacionats amb el món de la fontaneria i la climatització van exposar els seus productes per a tots els clients de la companyia amb seu a Tàrrega. A més, la jornada va comptar amb diverses xarrades i presentacions a càrrec dels expositors per tal de donar a conèixer totes les novetats del sector.
La possibilitat de celebrar aquesta fira va ser un dels fets més destacats per part de clients i proveïdors, ja que es tracta de la primera proposta d’aquestes característiques a la zona de Lleida. Així es va poder constatar tota la jornada que va congregar al voltant de 200 empreses de fontaneria i climatització provinents de les quatre delegacions que té l’empresa targarina arreu de Catalunya.
Per part de l’organització, s’ha valorat molt positivament el resultat d’aquesta celebració dels 40 anys d’Eduard Seguí Fontaneria, així com es vol agrair tant a proveïdors participants de la fira com als instal·ladors professionals la seva assistència a la fira.
 

Fair images

Seguí Clima, SL use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Settings Accept